Fläskkotlett med krämig pastasallad

ViktVäktarna

14
Points®värde per portion

Fläskkotlett med krämig pastasallad

3.99 (74)
Under 30 min
10 Ingredienser

Detta recept är ett samarbete med ViktVäktarna. Har du frågor om receptet eller ViktVäktarnas program, hör av dig till matkasse@viktvaktarna.se

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Flytande margarin
  • salt
  • svartpeppar
Mezze maniche rigate
125 g
(Vete)
Minifraiche
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Majonnäs
1 msk
(Ägg)
Persillade
½ påse
(Svaveldioxid)
Vitlök
½ klyfta
Tomat
1 st
Sockerärtor
1 förp
Fläskkotlett
300 g
Flytande margarin
1 tsk
Mexikansk grillkrydda
½ förp
(Svaveldioxid)
Salt
Svartpeppar
Örtmix
½ förp
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt. 
 Blanda minifraiche, majonnäs, persillade och pressad vitlök i en salladskål. Rör ner den kalla, avrunna pastan.
Tärna tomat och strimla sockerärtor. Blanda ner allt i salladsskålen. 
 Skär bort ev fettkant på fläskkotletten. Skär sedan köttet i jämntjocka skivor. Hetta upp flytande margarin i en rymlig stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida tills det är helt genomstekt. Krydda med mexikansk grillkrydda, lite salt och nymald svartpeppar.
Servera grillkryddad fläskkotlett med krämig pastasallad.
Smaklig måltid!