Gräddig tomat- och salviapasta med fläskfärs
och ruccolaNytt recept
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
Tomat
2 st
Salvia
10 g
Olja
Fläskfärs
250 g
Salt
½ tsk
Peppar- och fänkålsmix
½ förp
Pizzasås
1 förp
Vispgrädde
½ dl
Mezze maniche rigate
200 g
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 799 kcal
- Fett:
- 36 g
- Kolhydrater:
- 82 g
- Protein:
- 37 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka mezze maniche enligt anvisning på förpackningen.
Tärna tomat grovt. Strimla salvia. Hetta upp lite olja i en stekpanna med höga kanter. Bryn fläskfärs ca 3 min, krydda med salt och peppar- och fänkålsmix. Blanda ner tomater, pizzasås och grädde i stekpannan. Koka ca 5 min. Tillsätt salvian.
Häll av pastan och blanda med pastasåsen. Toppa med ruccola och servera direkt.
Smaklig måltid!