Gräddig tomat- och salviapasta med fläskfärs och ruccola

Gräddig tomat- och salviapasta med fläskfärs

och ruccola
Nytt recept
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
Tomat
2 st
Salvia
10 g
Olja
Fläskfärs
250 g
Salt
½ tsk
Peppar- och fänkålsmix
½ förp
(Senap)
Pizzasås
1 förp
Vispgrädde
½ dl
(Mjölk, Laktos)
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
799 kcal
Fett:
36 g
Kolhydrater:
82 g
Protein:
37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka mezze maniche enligt anvisning på förpackningen.
 Tärna tomat grovt. Strimla salvia. Hetta upp lite olja i en stekpanna med höga kanter. Bryn fläskfärs ca 3 min, krydda med salt och peppar- och fänkålsmix. Blanda ner tomater, pizzasås och grädde i stekpannan. Koka ca 5 min. Tillsätt salvian.
Häll av pastan och blanda med pastasåsen. Toppa med ruccola och servera direkt.
Smaklig måltid!