Krämig ost- och baconpasta
med champinjoner och babyspenat3.87 (91)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Vitlök
- salt
- svartpeppar
Bananschalottenlök
1 st
Champinjoner
125 g
Spaghetti
200 g
Tärnat bacon
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Ostsås
½ förp
Kycklingbuljong
½ påse
Babyspenat
30 g
Salt
Svartpeppar
Tomat
1 st
Bladpersilja
20 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 723 kcal
- Fett: 29 g
- Kolhydrater: 85 g
- Protein: 31 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Hacka schalottenlök och dela champinjoner.
Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen.
Hetta upp en stekgryta. Fräs bacon ca 3 min. Tillsätt champinjoner, schalottenlök och pressad vitlök, fräs ytterligare ca 3 min. Tillsätt ostsås och smulad kycklingbuljong. Koka upp och sjud ca 3 min.
Skär tomat i mindre bitar och grovhacka bladpersilja.
Rör ner babyspenat och avhälld pasta i grytan. Låt koka upp, smaka av med lite nymald svartpeppar.
Servera krämig ost- och baconpasta toppad med tomat och bladpersilja.
Smaklig måltid!