Mezze maniche med chorizoragu, fetaost och ruccola

Mezze maniche med chorizoragu

fetaost och ruccola
4 (181)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • vatten
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Gul lök
1 st
Cocktailtomater
250 g
Röd chili
½ st
Olivolja
Chorizofärs
200 g
(Svaveldioxid)
Vitlök
2 klyfta
Tomatpuré
½ förp
Vatten
2 dl
Kycklingbuljong
½ påse
Fetaost
50 g
(Mjölk, Laktos)
Ruccola
30 g
Rädisor
1 förp
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 687 kcal
  • Fett: 23 g
  • Kolhydrater: 83 g
  • Protein: 36 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Tärna gul lök. Halvera cocktailtomater. Smula fetaost. Skiva röd chili, kärna ut chilin om du önskar mindre hetta.
Koka pastan enligt angivelse på förpackningen. 
 Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs chorizofärs ca 3 min. Tillsätt pressad vitlök, röd chili, gul lök och cocktailtomater. Fräs ytterligare ca 1 min. Blanda ner tomatpuré, vatten och smulad kycklingbuljong. Låt sjuda ca 3 min. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Blanda nykokt pasta med chorizoragu. Lägg upp rädisor i en skål. Servera pastan toppad med smulad fetaost och ruccola. 
Smaklig måltid!