Pastagratäng med bacon och cocktailtomater

Pastagratäng med bacon och cocktailtomater

3.59 (154)
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Tärnat bacon
1 förp
Casarecce
200 g
(Vete)
Ostsås
1 förp
(Mjölk, Laktos)
Salt
Svartpeppar
Riven parmesan
25 g
(Mjölk)
Morot
2 st
Cocktailtomater
250 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
836 kcal
Fett:
35 g
Kolhydrater:
93 g
Protein:
38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp en torr stekpanna och fräs bacon ca 5 min. Lägg på en tallrik med hushållspapper. 
Blanda varm avhälld pasta med ostsås, salt och lite nymald svartpeppar i en smord ugnsform (ca 15x20 cm). Toppa med riven parmesan.
Tillaga högt upp i ugnen ca 10 min, tills osten har fått fin färg. 
Skala och skär morot i stavar. Servera pastagratäng med morötter och cocktailtomater. Toppa med bacon.
Smaklig måltid!