Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja
Laktosfri
Utan gluten

Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja

3.54 (68)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svaveldioxid

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
Aubergine
1 st
Olivolja
1 msk
Salsicciafärs
200 g
(Svaveldioxid)
Krossade tomater
1 förp
Kycklingbuljong
½ påse
Stora vita bönor
1 förp
Bladpersilja
20 g
Basmatiris
135 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 650 kcal
  • Fett: 23 g
  • Kolhydrater: 79 g
  • Protein: 31 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
 Skär aubergine i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekgryta och stek aubergine och salsicciafärs ca 5 min. Tillsätt krossade tomater och smulad kycklingbuljong, koka ca 7 min. Häll av och skölj stora vita bönor. Blanda ner i grytan.
Grovhacka bladpersilja och blanda ner i grytan. Servera italiensk salsicciagryta med mixsallad och basmatiris.
Smaklig måltid!