Krämig fiskgryta med torsk, röd curry och kokosmjölk
Laktosfri
Utan gluten

Krämig fiskgryta med torsk, röd curry och kokosmjölk

Nytt recept
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • vatten
Jasminris
135 g
Lime
1 st
Rödlök
½ st
Broccoli
1 st
Tomat
1 st
Torskfilé
300 g
(Fisk)
Salt
1 krm
Röd currypasta
½ förp
Kokosmjölk
2 ½ dl
Vatten
1 dl
Kycklingbuljong
⅓ påse
Näringsinnehåll per portion
Energi:
667 kcal
Fett:
25 g
Kolhydrater:
69 g
Protein:
42 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
 Klyfta rödlök. Skär broccoli i buketter och strimla stammen. Tärna tomat. Skär torskfilé i mindre bitar. Krydda fisken med salt.
Koka ihop röd currypasta, kokosmjölk, vatten och smulad kycklingbuljong i en stekgryta. Låt sjuda ca 3 min. Lägg ner broccoli, rödlök och torsk. Låt sjuda under lock ytterligare ca 3 min. Dra från värmen och blanda ner tomat.
Klyfta lime. Servera torsk i röd curry med nykokt jasminris och limeklyfta.
Smaklig måltid!