Fisktacos med mangosalsa

ViktVäktarna

Fisktacos med mangosalsa

3.58 (219)
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Fisk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
Torskfilé
300 g
(Fisk)
Salt
Chili flakes
1 krm
Tortillabröd
¼ förp
(Vete)
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Koriander
10 g
Mango
½ st
Tomat
1 st
Bananschalottenlök
½ st
Koriander
10 g
Lime
½ st
Chili flakes
1½ krm
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 175°C (varmluft) eller 200°C (vanlig).
Lägg torskfilé i en smord ugnsform och krydda med lite salt och chili flakes. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min, tills den är klar. 
Skala och tärna mango. Tärna tomat. Finhacka bananschalottenlök. Hacka koriander. Lägg allt i en skål och blanda med pressad limesaft. Smaka av med lite chili flakes efter egen styrka.
Stek tortillabröd i en torr stekpanna och lägg i en ren kökshandduk.
Ta ut fisken ur ugnen och dela i mindre bitar. Fyll tortillabröden med fisk, mangosalsa, matyoghurt och koriander. Ät direkt!
Smaklig måltid!