Pulled pork med coleslaw, rostad potatis och koriander
Utan gluten

Pulled pork

med coleslaw, rostad potatis och koriander
3.81 (151)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Senap

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Bakplåtspapper
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vitvinsvinäger
Småpotatis
400 g
Bakplåtspapper
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt
2 dl
(Mjölk, Laktos)
Dijonsenap
1 msk
(Svaveldioxid, Senap)
Salt
2 krm
Svartpeppar
Pulled pork
1 förp
Cocktailtomater
250 g
Koriander
20 g
Olivolja
Vitvinsvinäger
Salt
Näringsinnehåll per portion
Energi:
691 kcal
Fett:
35 g
Kolhydrater:
51 g
Protein:
44 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Lägg småpotatis på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, salt och lite nymald svartpeppar. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
 Lägg pulled pork tillsammans med buljongen i en ugnsform och tillaga i mitten av ugnen (under potatisen) ca 20 min. Dra sedan isär köttet med två gafflar och blanda runt med skyn.
 Lägg coleslawmix i en rymlig bunke. Blanda med matyoghurt, dijonsenap, salt och nymald svartpeppar.
 Dela cocktailtomater och hacka koriander. Blanda ihop med lite olivolja, salt och vinäger.
Servera pulled pork med rostad potatis, coleslaw och tomatsallad.
Smaklig måltid!