Tofustroganoff med svamp, dijonsenap och kruspersilja
Laktosfri
Vegetariskt
Vegan

Tofustroganoff med svamp, dijonsenap och kruspersilja

Nytt recept
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Senap
    ·
  • Havre

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
Champinjoner
125 g
Tofu
200 g
(Sojabönor)
Gul lök
1 st
Olivolja
Imat
2 ½ dl
(Havre)
Vatten
½ dl
Tomatpuré
1 förp
Dijonsenap
1 msk
(Svaveldioxid, Senap)
Grönsaksbuljong
½ påse
Salt
Svartpeppar
Basmatiris
135 g
Kruspersilja
20 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
641 kcal
Fett:
28 g
Kolhydrater:
72 g
Protein:
26 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Kvarta champinjoner. Skär tofu i stavar. Finhacka gul lök.
Hetta upp en torr stekpanna och stek svampen ca 2 min. Tillsätt tofun och lite olivolja och stek ytterligare ca 2 min. Tillsätt lök och stek ytterligare ca 3 min. 
Tillsätt imat, vatten, tomatpuré, dijonsenap och smulad grönsaksbuljong. Sjud ca 3 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Finhacka kruspersilja. Toppa tofustroganoffen med persilja. Servera med basmatiris och mixsallad.
Smaklig måltid!