Laktosfri
Vegetariskt
Vegan
Tofustroganoff med svamp, dijonsenap och kruspersilja
Nytt recept
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Svaveldioxid·
- Senap·
- Havre
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- svartpeppar
- vatten
Champinjoner
125 g
Tofu
200 g
Gul lök
1 st
Olivolja
Imat
2 ½ dl
Vatten
½ dl
Tomatpuré
1 förp
Dijonsenap
1 msk
Grönsaksbuljong
½ påse
Salt
Svartpeppar
Basmatiris
135 g
Kruspersilja
20 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 641 kcal
- Fett:
- 28 g
- Kolhydrater:
- 72 g
- Protein:
- 26 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Kvarta champinjoner. Skär tofu i stavar. Finhacka gul lök.
Hetta upp en torr stekpanna och stek svampen ca 2 min. Tillsätt tofun och lite olivolja och stek ytterligare ca 2 min. Tillsätt lök och stek ytterligare ca 3 min.
Tillsätt imat, vatten, tomatpuré, dijonsenap och smulad grönsaksbuljong. Sjud ca 3 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Finhacka kruspersilja. Toppa tofustroganoffen med persilja. Servera med basmatiris och mixsallad.
Smaklig måltid!