Ratatouille- och gnocchipanna med fetaost
Vegetariskt

Ratatouille- och gnocchipanna

med fetaost
3.72 (306)
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • socker
Potatisgnocchi
500 g
(Vete)
Olivolja
1 msk
Zucchini
1 st
Röd paprika
1 st
Tomat
1 st
Rödlök
1 st
Olivolja
½ msk
Vitlök
2 klyfta
Rosmarin/timjan mix
½ tsk
Socker
½ tsk
Krossade tomater
1 förp
Grönsaksbuljong
1 påse
Salt
Babyspenat
30 g
Fetaost
100 g
(Mjölk, Laktos)
Chili flakes
Näringsinnehåll per portion
Energi:
739 kcal
Fett:
24 g
Kolhydrater:
108 g
Protein:
23 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Lägg potatisgnocchi i en skål och täck med kallt vatten. Låt stå minst 10 min. Frys in gnocchin som blir över.
Skär zucchini, röd paprika och tomat i bitar. Klyfta rödlök. Hetta upp olivolja i en stekgryta. Fräs lök, zucchini och paprika på hög värme ca 4 min.
Tillsätt tomat, pressad vitlök, rosmarin/ timjan mix, socker, krossade tomater och grönsaksbuljong. Sjud ca 5 min. Smaka av med lite salt.
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs väl avrunnen gnocchi tills den fått fin färg.
Blanda potatisgnocchi och babyspenat med ratatouille. Smula över fetaost. Strö på lite chili flakes, efter smak.
Smaklig måltid!