Vegetariskt
Ratatouille- och gnocchipanna
med fetaost3.84 (465)
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- socker
- salt
Potatisgnocchi
250 g
Olivolja
1 msk
Zucchini
1 st
Röd paprika
1 st
Tomat
1 st
Rödlök
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Torkad rosmarin
½ tsk
Socker
½ tsk
Krossade tomater
1 förp
Grönsaksbuljong
½ påse
Salt
Babyspenat
30 g
Fetaost
100 g
Chili flakes
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 568 kcal
- Fett: 26 g
- Kolhydrater: 65 g
- Protein: 18 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Lägg potatisgnocchi i en skål och täck med kallt vatten. Låt stå minst 10 min. Frys in gnocchin som blir över.
Skär zucchini, röd paprika och tomat i bitar. Klyfta rödlök. Hetta upp olivolja i en stekgryta. Fräs lök, zucchini och paprika på hög värme ca 4 min.
Tillsätt tomat, pressad vitlök, torkad rosmarin, socker, krossade tomater och smulad grönsaksbuljong. Sjud ca 5 min. Smaka av med lite salt.
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs väl avrunnen gnocchi tills den fått fin färg.
Blanda potatisgnocchi och babyspenat med ratatouille. Smula över fetaost. Strö på lite chili flakes, efter smak.
Smaklig måltid!