Pastagratäng med bacon och cocktailtomater
3.59 (154)
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
Tärnat bacon
1 förp
Casarecce
200 g
Ostsås
1 förp
Salt
Svartpeppar
Parmesanost
1 bit
Morot
1 st
Cocktailtomater
250 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 813 kcal
- Fett:
- 34 g
- Kolhydrater:
- 91 g
- Protein:
- 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp en torr stekpanna och fräs bacon ca 5 min. Lägg på en tallrik med hushållspapper.
Riv parmesan. Blanda varm avhälld pasta med ostsås, salt och lite nymald svartpeppar i en smord ugnsform (ca 15x20 cm). Toppa med riven parmesan.
Tillaga högt upp i ugnen ca 10 min, tills osten har fått fin färg.
Skala och skär morot i stavar. Servera pastagratäng med morötter och cocktailtomater. Toppa med bacon.
Smaklig måltid!