Stekt kyckling med senapsgräddsås, haricots verts och kokt potatis
Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Sojabönor·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- smör
- svartpeppar
Skalad potatis
1 förp
Haricots verts
1 förp
Minutfilé
330 g
Salt
2 krm
Svartpeppar
Smör
Gräddsås
1 förp
Dijonsenap
1 msk
Mixsallad
30 g
Rädisor
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 499 kcal
- Fett:
- 13 g
- Kolhydrater:
- 48 g
- Protein:
- 47 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka skalad potatis mjuk i lättsaltat vatten.
Koka haricots verts tillsammans med potatisen de sista 2 minuterna.
Krydda kyckling minutfilé med salt och nymald svartpeppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek kycklingen ca 2 min per sida. Tillsätt gräddsås. Sjud ca 10 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Blanda ner dijonsenap. Om såsen blir för tjock, späd med lite vatten.
Lägg mixsallad och rädisor i en skål. Servera kyckling i senapsgräddsås med potatis, haricots verts och mixsallad.
Smaklig måltid!