Stekt kyckling med senapsgräddsås, haricots verts och kokt potatis

Stekt kyckling med senapsgräddsås, haricots verts och kokt potatis

Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Sojabönor
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • smör
  • svartpeppar
Skalad potatis
1 förp
Haricots verts
1 förp
Minutfilé
330 g
Salt
2 krm
Svartpeppar
Smör
(Mjölk)
Gräddsås
1 förp
(Mjölk, Sojabönor, Vete, Laktos)
Dijonsenap
1 msk
(Svaveldioxid, Senap)
Mixsallad
30 g
Rädisor
1 förp
Näringsinnehåll per portion
Energi:
499 kcal
Fett:
13 g
Kolhydrater:
48 g
Protein:
47 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka skalad potatis mjuk i lättsaltat vatten.
Koka haricots verts tillsammans med potatisen de sista 2 minuterna.
 Krydda kyckling minutfilé med salt och nymald svartpeppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek kycklingen ca 2 min per sida. Tillsätt gräddsås. Sjud ca 10 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Blanda ner dijonsenap. Om såsen blir för tjock, späd med lite vatten.
Lägg mixsallad och rädisor i en skål. Servera kyckling i senapsgräddsås med potatis, haricots verts och mixsallad.
Smaklig måltid!