Grillad hjortchorizo med rostad lök

Grillad hjortchorizo med rostad lök

Nytt recept
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Majsstärkelse
  • olivolja
Gurka
1/2 st
Tomater
3 st
Romansallad
1/2 st
Majs
1 förp
Gul lök
1 st
Majsstärkelse
3 msk
Olivolja
2 msk
Olivolja
Korvbröd
1 förp
(Gluten)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
436 kcal
Fett:
13 g
Kolhydrater:
65 g
Protein:
13 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Om du vill grilla - tänd grillen.
Skär gurka och tomater i skivor. Dela bladen från romansallad i mindre bitar. Häll av och skölj majs. Lägg upp allt på ett fat.
Skiva löken tunt. Lägg upp majsstärkelse på en tallrik och vänd löken i mjölet. Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs löken gyllene, 1-2 min på medelvärme. Låt rinna av på ett hushållspapper. 
Grilla korven, eller hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek korven runtom 4-5 min, tills den är varm.
Låt var och en fylla korvbröd med nygrillad korv och grönsaker. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!