Grillad hjortchorizo med rostad lök

Grillad hjortchorizo med rostad lök

Nytt recept
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basvarorna kan innehålla andra allergener

    Basvaror:
    • Olivolja
    • vetemjöl
    Gurka
    1/2 st
    Tomater
    3 st
    Romansallad
    1/2 st
    Majs
    1 förp
    Gul lök
    1 st
    Vetemjöl
    1/2 dl
    Olivolja
    2 msk
    Olivolja
    Hjortchorizo
    1 förp
    Näringsinnehåll per portion
    Energi:
    126 kcal
    Fett:
    8 g
    Kolhydrater:
    10 g
    Protein:
    3 g
    Information om allergener

    Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

    Så här gör du

    Om du vill grilla - tänd grillen.
    Skär gurka och tomater i skivor. Dela bladen från romansallad i mindre bitar. Häll av och skölj majs. Lägg upp allt på ett fat.
    Skiva löken tunt. Lägg upp vetemjöl på en tallrik och vänd löken i mjölet. Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs löken gyllene, 1-2 min på medelvärme. Låt rinna av på ett hushållspapper. 
    Grilla korven, eller hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek korven runtom 4-5 min, tills den är varm.
    Låt var och en fylla korvbröd med nygrillad korv och grönsaker. Toppa med rostad lök.
    Smaklig måltid!