Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- vetemjöl
Gurka
1/2 st
Tomater
3 st
Romansallad
1/2 st
Majs
1 förp
Gul lök
1 st
Vetemjöl
1/2 dl
Olivolja
2 msk
Olivolja
Hjortchorizo
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 126 kcal
- Fett:
- 8 g
- Kolhydrater:
- 10 g
- Protein:
- 3 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Om du vill grilla - tänd grillen.
Skär gurka och tomater i skivor. Dela bladen från romansallad i mindre bitar. Häll av och skölj majs. Lägg upp allt på ett fat.
Skiva löken tunt. Lägg upp vetemjöl på en tallrik och vänd löken i mjölet. Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs löken gyllene, 1-2 min på medelvärme. Låt rinna av på ett hushållspapper.
Grilla korven, eller hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek korven runtom 4-5 min, tills den är varm.
Låt var och en fylla korvbröd med nygrillad korv och grönsaker. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!