Grillad rostbiff med grekisk potatissallad och fetaost
3.86 (156)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- olivolja
- bakplåtspapper
- rödvinsvinäger
- dijonsenap
- vitlök
- torkad oregano
- svartpeppar
- flytande honung
Småpotatis
1 kg
Salt
1 tsk
Olivolja
1 msk
Cocktailtomater
1 ask
Bakplåtspapper
Grillad rostbiff
270 g
Mixsallad
1 förp
Fetaost
1 förp
Bananschalottenlök
1 st
Rädisor
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 474 kcal
- Fett: 20 g
- Kolhydrater: 50 g
- Protein: 24 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 250 grader.
Dela småpotatisen och lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med salt och olivolja. Tillaga högt upp i ugnen 20-25 min. Lägg cocktailtomaterna på plåten när ca 5 min återstår av tillagningstiden.
Blanda olivolja, rödvinsvinäger, dijonsenap, honung, pressad vitlök, torkad oregano, salt och lite nymald svartpeppar i en rymlig salladsskål.
Skiva schalottenlöken. Blanda lök, rostad potatis, cocktailtomater och rädisor i skålen med dressing.
Tärna fetaosten. Servera grekisk potatissallad toppad med mixsallad (sköljd), skivad rostbiff och fetaost.
Smaklig måltid!