Grillad rostbiff med grekisk potatissallad och fetaost

Grillad rostbiff med grekisk potatissallad och fetaost

3.86 (156)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Bakplåtspapper
  • dijonsenap
  • flytande honung
  • olivolja
  • rödvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar
  • torkad oregano
  • vitlök
Småpotatis
1 kg
Salt
1 tsk
Olivolja
1 msk
Cocktailtomater
1 ask
Bakplåtspapper
Grillad rostbiff
270 g
Mixsallad
1 förp
Fetaost
1 förp
(Mjölk, Laktos)
Bananschalottenlök
1 st
Rädisor
1 förp
Näringsinnehåll per portion
Energi:
474 kcal
Fett:
20 g
Kolhydrater:
50 g
Protein:
24 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 250 grader.
Dela småpotatisen och lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med salt och olivolja. Tillaga högt upp i ugnen 20-25 min. Lägg cocktailtomaterna på plåten när ca 5 min återstår av tillagningstiden.
Blanda olivolja, rödvinsvinäger, dijonsenap, honung, pressad vitlök, torkad oregano, salt och lite nymald svartpeppar i en rymlig salladsskål.
Skiva schalottenlöken. Blanda lök, rostad potatis, cocktailtomater och rädisor i skålen med dressing.
Tärna fetaosten. Servera grekisk potatissallad toppad med mixsallad (sköljd), skivad rostbiff och fetaost.
Smaklig måltid!