Byt ut middagar!

Byt ut middagar!

Har du önskat att du kunde byta ut middagar i våra matkassar? Det är möjligt i tre av våra kassar!

Det gäller för Linas Barnkasse 5 dagar, Linas Flexitariankasse (4 personer) och Linas Vegetariska matkasse med ägg, ost och mjölkprodukter (fyra personer).

Klicka här för att se kommande menyer i Linas Barnkasse 5 dagarLinas Vegetariska matkasse eller Linas Flexitariankasse.

– Det här är något som vi har velat erbjuda våra kunder en längre tid och det känns så fantastiskt roligt att vi äntligen är där nu. Att få addera den här valmöjligheten som så många har efterfrågat, säger Lina.

För ungefär 10 år sedan startade vi vår resa och matkassar blev populärt i Sverige. Konceptet är fortfarande detsamma, du väljer vilken typ av matkasse du vill ha och får sedan hem recept och ingredienser till din dörr. Men nu kan du också vara med och bestämma innehållet i din kasse. Självklart fortsätter vi att ge dig supergod mat, som är precis lagom nyttig.

– Att kunna byta ut middagar är en jättestor förändring i vårt koncept, tidigare har veckans meny varit en överraskning tills våra kunder fått den presenterad för sig i menymejlet, säger Lina.

Redan i höstas infördes en funktion på hemsidan som gör att du kan se kommande menyer för alla kassar tre veckor framöver. Och även om överraskningsmomentet kan vara spännande kan det också vara skönt att få veta vilka middagar som ska levereras.

– På senare tid har vi märkt att många av våra kunder efterfrågar en större flexibilitet. Man vill helt enkelt, i större utsträckning, kunna styra innehållet i sin matkasse själv. Du har säkert full koll på vilken typ av maträtter som inte kommer att gå hem i din familj, och någon kring bordet kommer att sitta och peta i maten. Då kan ni byta ut den middagen nu, säger Lina.

Visst är det härligt när hela familjen äter upp maten!

De matkassar där du kan byta ut rätter är Barnkassen 5 dagar, Flexitariankassen (4 personer) och Vegetariska matkassen med ägg, ost och mjölkprodukter (4 personer). Precis som tidigare skickar vi en förvald meny, men du som kund har nu chansen att byta ut de middagar du inte tror kommer passa i just din familj.

Gemensamt för de tre kassarna är att de delar samma receptbank. I dagsläget finns det sex olika rätter att byta in till sin meny och det är vegetariska, snabba och barnrätter som uppdateras varannan vecka.

– Anledningen till att vi har valt att ha samma receptbank är för att få en större variation och en bra mix bland middagarna du kan byta in, säger Lina.

Vi hoppas ni ska gilla möjligheten att forma er egen meny!

BESTÄLL NU!
LINAS BARNKASSE 5 DAGAR
LINAS VEGETARISKA KASSE

LINAS FLEXITARIANKASSE

Denna webbplats använder cookies för att ge alla besökare ökad funktionalitet och service. Läs mer om cookies.