One pot pasta med salsiccia och parmesan
Laktosfri

One pot pasta med salsiccia och parmesan

3.87 (784)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • vatten
  • salt
  • socker
  • svartpeppar
Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Salsicciafärs
200 g
(Svaveldioxid)
Passerade tomater
1 förp
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Vatten
1½ dl
Salt
1 tsk
Socker
½ tsk
Svartpeppar
Riven parmesan
50 g
(Mjölk)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 803 kcal
  • Fett: 32 g
  • Kolhydrater: 89 g
  • Protein: 40 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Tärna zucchini. Hetta upp olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärs och zucchini ca 3 min. Tillsätt passerade tomater, vatten, salt, socker och rikligt med nymald svartpeppar. Blanda ner mezze maniche. Koka ca 20-25 min under lock, tills pastan är klar. Rör om ibland.
Rör ner riven parmesan och smaka eventuellt upp med salt och nymald svartpeppar. Servera one pot pasta toppad med ruccola.
Smaklig måltid!